Cartofi la cuptor cu cimbru și tarhon

E simplu. Extrem de simplu 😛

Am luat cîțiva cartofi și i-am tăiat în bucăți (ceva mai groase decît la cartofii prăjiți). Am aruncat pe ei un vîrf de sare, o mînă de cimbru și una de tarhon și i-am frecat bine, să-i pătrundă aromele. I-am aruncat în tava noastră minusculă, i-am stropit cu două linguri de ulei de măsline și un vîrf mic de boia dulce.

Au stat la cuptor înveliți în staniol (din cauza cuptorului, care are arzătoare numai sus) și, după vreo 45 de minute, arătau cam așa:

 

Delicios 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s